AVOCAT TITULAR RAICU IONICA

Doamna Raicu Ionica, avocatul titular al Raicu Ionica – Cabinet de avocat, şi-a început activitatea profesională în Bucureşti în anul 2000, acumulând, de-a lungul timpului, o experienţă bogată în materie judiciară la nivelul diferitelor ramuri de drept, specializarea principală fiind axată pe domeniul dreptului civil și dreptului comercial, cu toate componentele adiacente acestora.

Pasiunea doamnei avocat pentru Drept și dorința acesteia de a-și ajuta clienții și a înfăptui la nivelul  fiecărui caz un act de justiție au contribuit la dezvoltarea activității cabinetului de-a lungul timpului, atât sub aspectul nivelului calitativ, cât și sub aspectul cantitativ al serviciilor prestate. 

Premisa de la care pornește doamna avocat în consilierea și reprezentarea clientului este aceea a înțelegerii necesităților reale ale acestora. Avocatul trebuie să știe cum trebuie folosite uneltele juridice pentru a construi corect cadrul legal aplicabil nevoilor clientului.

 

Raicu Ionica

Avocat titular

Clienții noștri

Experienţa doamnei avocat este confirmată, de asemenea, şi de stabilitatea relaţiilor cu clienții noștri în prestarea serviciilor de asistență și reprezentare juridică, dezvoltând, în cele mai multe cazuri, colaborări de lungă durată. 

Clientela noastră este diversificată, având în portofoliu atât societăţi care decid, încă de la început, demararea activității comerciale alături de noi, cât şi societăţi consolidate din diverse domenii de activitate, cum ar fi: comerţ (intern şi internaţional), construcţii, asigurări (naţionale şi internaţionale), transport şi logistică, producători în domeniul alimentar, prestatori de servicii, brokeri de asigurare, asociaţii şi fundaţii.

Totodată, oferim asistență și reprezentare și clienților persoane fizice în legătură cu diverse probleme juridice în materia dreptului civil, dreptului penal, dreptului muncii, drept administrativ și contravențional.

Contactează cabinet avocatură Raicu Ionica

Ai o problemă juridică și ai nevoie de părerea unui avocat de încredere? Contactează-ne!

Scrie pe whatsapp
Suntem aici pentru a te ajuta
Bun venit pe site! Cum te putem ajuta?